RECLAME

Ustka (Polen)

Ustka - COLUMBUS

#panorama
Live streaming op januari 8, 2017
views

Beschrijving

Als je denkt dat Ustka gelijk staat aan... leegte, heb je het helemaal mis. Als we daaraan toevoegen dat we het zomerseizoen bedoelen, is het niet eens een vergissing, maar een kameel. Ustka is een prachtig havenstadje, dat ook een kuuroord is. Dit betekent niet dat je hier alleen ouderen kunt ontmoeten. Niets meer misleidend. Kijk maar door onze camera naar de nabijgelegen promenade waar jonge, gebruinde lichamen flaneren. Vlakbij op het strand is er ook wat te kiezen ..

De COLUMBUS-taverne is de enige dergelijke klimatologische plaats in het hart van Ustka, vlak naast de vuurtoren.
Het is een restaurant met een ruime keuze aan verse Baltische vis en een Poolse en Europese keuken. Iedereen komt aan zijn trekken, te beginnen met diverse snacks - perfecte begeleiders van bier, via een selectie van vis, zeevruchten, salades en soepen, om te eindigen met opmerkelijke hoofdgerechten.

De muziek op de achtergrond is altijd aangenaam om naar te luisteren - op bepaalde dagen wordt er live gespeeld, en buiten de ramen is er een uniek uitzicht - direct op de prachtige promenade, wat ervoor zorgt dat de gasten zich op hun gemak voelen, zich kunnen ontspannen en zich even kunnen laten vergeten.

Wij nodigen u uit om een culinaire reis te maken en verschillende hoekjes van smaak en aroma te bezoeken. Wij hopen dat de tijd die u in ons restaurant doorbrengt, u aangename en onvergetelijke herinneringen zal nalaten.

www.columbus.ustka.pl

Weer
scattered clouds

5°C

USTKA

Kaarten
RECLAME
1 Opmerkingen

Inloggen om deel te nemen aan de discussie

decker

Kamera OK lecz te lampki przed kamerą to porażka

decker | 6 maanden ago | 0 Replies
0 0

Inloggen om deel te nemen aan de discussie


RECLAME

Chat

RECLAME
Alleen berichten sturen naar ingelogde