RECLAME

Barania Góra - Uitzicht op de gemeente Węgierska Górka

Live streaming op oktober 23, 2016
views

Beschrijving

Węgierska Górka is een plaats in het woiwodschap Śląskie (provincie), in het district Żywiec, in de gemeente Węgierska Górka. Belangrijkste toeristische attracties:

Boulevards over de rivier de Soła
Een van de belangrijkste attracties van de boulevard is de boogbrug over de Soła-rivier, gemaakt van Afrikaans hout, die de 3 Maja Straat verbindt met de boulevards en het park en de Keizerlijke Route aan de andere kant van de rivier. De hele toeristische activiteit van het centrum van Węgierska Górka moet naar de boulevards worden verplaatst.


The Robbers Alley
De Straat van de Rovers in Węgierska Górka is in 2009 ontstaan naar aanleiding van de openluchtsculptuur die in juni werd gehouden. Zes kunstenaars creëerden zes figuren van rovers. De beelden, 4,5 tot 5 meter hoog, werden langs de Zielona Straat geplaatst

Wandelpaden
De rode toeristische route Barania Góra - Magurka Radziechowska - Glinne - Węgierska Górka - Żabnica - Abrahamów - Rysianka (De belangrijkste toeristische route van Beskid)

De groene toeristische route Węgierska Górka - Siodełko Pass - Złatna - toegang tot de zwarte toeristische route Złatna - Wierch Wisełka pod Barania Góra

Kaarten
RECLAME
0 Opmerkingen

Inloggen om deel te nemen aan de discussie

RECLAME

Chat

RECLAME
Alleen berichten sturen naar ingelogde